0897 771 355 signus.gas@gmail.com
Ремонт на газова уредба на Porsche

Диагностика и ремонт на газови уредби във Варна

Работим със следните марки: Fobos, Prins, BRC, Lovato, Landirenzo, Vialle, KME, LPGTech, Stag, Megajet, Tamona, Vendo, Simgas, Romano, Reagas, Zavoli, Lecho, EasyGas Fast, AG, GI, EmmeGas, Agis, A.E.B., EuropeGas

Диагностика и ремонт на фабрични газови уредби

Не е нужно да сте експерт по газта

Газовите уредби съвсем не са това, което бяха. С годините все повече производители на автомобили вече оборудват машините с газови уредби, които позволяват безопасно, леко, по-икономично и по-екологично чисто придвижване на пътя. България е сред страните с най-голямо разпространение на газови уредби, но мнозина още не са запознати добре с тяхното устройство и затова не рядко стигат до сервиза за различни ремонтни дейности. В студеното време вашата газова уредба се нуждае от още по-внимателна поддръжка.

Не е нужно да сте експерт по газта, за да шофирате спокойно. Достатъчно е да имате доверен сервиз и специалист, който да се погрижи максимално добре за вашето превозно средство. Ние от Сигнус Газ работим професионално, бързо и прозрачно. Ако се намирате на територията на Варна и търсите професионалисти, занимаващи се с ремонт на газови уредби или ремонти на газов инжекцион, не се колебайте да се свържете с нас. Имаме голям опит и можем да се справим с всяко предизвикателство, което изникне покрай вашия автомобил.

Ремонт на газова уредба на Пасат

Ремонт на газови инжекциони – Сигнус Газ е вашият сервиз

По-модерните и нови автомобили разполагат с по-модерна газова уредба, а именно газов инжекцион. Той има електронен блок, който контролира цялата система на работа и осигурява много прецизно дозиране на горивото, което се впръсква в двигателя. Всичко това осигурява висока икономичност. За да работи всичко ефективно и безпроблемно, вашият автомобил се нуждае правилната настройка на газова уредба. Нашите професионалисти могат да направят пълна диагностика на уредбата и след това да предприемат необходимите мерки за поправянето ѝ. Повече от 10 години трупаме опит в ремонт на газов инжекциони и се справяме отлично с всякакви видове газови уредби, като правим и ремонт на газови уредби течна фаза (система с директно впръскване на втечнена газ).

Сред услугите, които предлагаме, са не само ремонта и поддръжка и профилактика на газова уредба и газов инжекцион. Достатъчно е да се свържете с нас и да запишете час за преглед на автомобила. Разполагаме с необходимото оборудване за ремонт и диагностика, както и с налични различни резервни части от реномирани производители с гаранция. При нужда можем да поръчаме и тези, които са по-специфични за вашата уредба. На място монтираме всичко и се заемаме с настройката на газовата уредба. Сервизът ни се намира на лесно и достъпно място във Варна.

Работим със следните марки: Fobos, Prins, BRC, Lovato, Landirenzo, Vialle, KME, LPGTech, Stag, Megajet, Tamona, Vendo, Simgas, Romano, Reagas, Zavoli, Lecho, EasyGas Fast, AG, GI, EmmeGas, Agis, A.E.B., EuropeGas.

Сигнус Газ - газов инжекцион

Диагностика за газови уредби – как и къде

Както вече споменахме, газовата уредба се нуждае от специфична грижа и поддръжка. Това се прави в специализиран сервиз, където служителите имат необходимото оборудване и познания. За да работи безпроблемно и безопасно вашата газова уредба, тя трябва да мине диагностика и настройка. Същото важи и за газовите инжекциони, при които основно се работи по електрониката. Диагностика на газови уредби и диагностика на газови инжекциони се прави с помощта на софтуер. В Сигнус Газ разполагаме със софтуер за диагностика на газови инжекциони и можем да обслужим автомобила ви по най-добрия начин без значение от модела и дали уредбата е фабрична или монтирана допълнително.

Дори да разполагате със собствен софтуер и кабели за диагностика на газови инжекциони, не ви препоръчваме сами да настройвате уредбата. Професионалистите в сервизите имат много по-сериозни познания и може да открият проблеми, които вие не можете. Освен това понякога се налагат по-сложни настройки, които е важно да се правят прецизно от хора, които разбират и имат богат опит в тази сфера.

Прецизна диагностика на газова уредба или газов инжекцион

Живеете във Варна или в близост до този прекрасен морски град и искате прецизна диагностика на газовата ви уредба или газов инжекцион? Мястото е сервиз Сигнус Газ. Обръщаме персонално внимание на всеки клиент и всеки автомобил и можем да ви предложим пълно обслужване за всичко, свързано с вашата газова уредба – ремонт, настройки, диагностика, подмяна на части, монтаж, демонтаж и др. Нашата цел е да оставим клиентите доволни и сигурни, че автомобилът им е в пълна изправност. Заповядайте в Сигнус Газ във Варна, ние ще се погрижим за вашия автомобил.

Работно време

Понеделник: 09:00 -18:00
Вторник: 09:00 -18:00
Сряда: 09:00 -18:00
Четвъртък: 09:00 -18:00
Петък: 09:00 -18:00
Събота: Затворено
Неделя: Затворено

Телефон

089 777 1355

Адрес

бул. Цар Освободител 178,
ж.к. Възраждане 1, Варна 9023

Лизинг

Лога на банки
Обади се