0897 771 355 signus.gas@gmail.com
Диагностика с пушек машина

Диагностика с пушек машина във Варна

Използването на машина за пушек за диагностика позволява изключително прецизна проверка на изправността на редица компоненти във всеки един автомобил.

Високоефективна проверка за изправност на автомобила ви

Диагностика с машина за пушек

Безаварийното шофиране на пътя зависи от вашите умения зад волана, състоянието на пътищата и разбира се изправността на превозното средство, което карате. За последното е нужно да следите внимателно таблото си, да ходите на редовни технически прегледи и да сменяте консумативите по автомобила си навреме. И все пак някои повреди не се появяват веднага, а може да доведат до тежки последствия. За целта има още по-прецизен преглед на автомобила ви – диагностика с пушек машина.

Тя не отнема много време и е напълно безопасна за превозното средство, тъй като се прави с изкуствен пушек. Специално устройство се зарежда с течност за машина за пушек, като неговият накрайник се поставя до системата, която трябва да бъде проверена за евентуална повреда. Тестваното пространство се запълва с пушек и когато той излиза извън него ясно се вижда къде има пропуски, течове или недостатъчен вакуум.

Диагностика с пушек машина

Проверка на всмукателен колектор и турбо пътища с пушек машина във Варна

Диагностиката с пушек машина е много ефективна и прецизна и може да се приложи навсякъде по вашия автомобил, където биха могли да изникнат течове и процепи. Ние от Сигнус Газ вече успешно я прилагаме във Варна като препоръчваме горещо проверка с нея на всмукателния колектор, през който минава въздуха, стигащ до двигателя. Херметичността му е от ключова важност, тъй като при нарушаването ѝ не се впръсква достатъчно гориво към мотора, вследствие на което имате висок разход на гориво и по-ниска мощност.

Същото важи и за турбо пътищата. При диагностика с пушек машина може бързо и лесно да се засече дали тяхната херметичност е добра или пропускат, което отново се отразява негативно на мощността на двигателя и автомобила. Заповядайте в нашия сервиз във Варна и бързо и лесно ще се погрижим за здравето на вашия автомобил.

Пушек машина за диагностика

Бензинови пари, миризми или теч в купето?

Сигурно ви се е случвало да влезете в автомобила си и да усещате силна миризма на бензин/дизел/газ. Дори да заведете колата си на преглед, отговорът на специалиста може да е, че няма ясна причина за бензиновите пари и миризма в купето. Ароматът обаче не се премахва и трябва да откриете откъде идва. Докарайте автомобила си във Варна при нас и за минути ще ви помогнем да се отървете от тревогата и неприятната миризма. Пушек машината ще засече и къде са пробойните в уплътненията, ако има теч на вода в купето, за да можете да навреме да неутрализирате проблема.

Откриване на теч на масло от двигателя или охладителната система с пушек машина

Диагностиката с машина за пушек е безценна и защото засича безотказно теч на масло от двигателя. Подобна повреда може да бъде много опасна и ако не я отстраните навреме, шофирането ви става рисково не само за вас, а и за останалите на пътя. Невинаги е достатъчно само да проверявате с пръчката нивото на маслото. Изкуственият пушек успява да хване и най-малкият процеп и теч в резервоара.

Имате съмнения, че охладителната система на автомобила ви протича? Постоянно доливате необходимата течност, но тя все не стига и се чудите къде е проблемът? Решението е просто – диагностика с мини машина за пушек. Както вече сами се убедихте, няма система, която да не може да бъде проверена и течовете и недобрата херметизация да бъдат засечени веднага и след това отстранени. В Сигнус Газ сме категорични, че диагностиката с пушек машина е сред най-добрите решения в тази посока.

Работно време

Понеделник: 09:00 -18:00
Вторник: 09:00 -18:00
Сряда: 09:00 -18:00
Четвъртък: 09:00 -18:00
Петък: 09:00 -18:00
Събота: Затворено
Неделя: Затворено

Телефон

089 777 1355

Адрес

бул. Цар Освободител 178,
ж.к. Възраждане 1, Варна 9023

Лизинг

Лога на банки
Обади се