0897 771 355 signus.gas@gmail.com

Монтаж на газови уредби във Варна

При нас ще получите 2 години гаранция

На изплащане

Вземете на изплащане към ДСК, TBI или Уникредит. Можем да ви направим оферта към всяка една от тези банки.

Работим с

Fobos, Prins, BRC, Lovato, Landirenzo, Vialle, KME, LPGTech, Stag, Megajet, Tamona, Vendo, Simgas, Romano, Reagas, Zavoli, Lecho, EasyGas Fast, AG, GI, EmmeGas, Agis, A.E.B., EuropeGas

Има неща по автомобила ви, които можете да направите сами – смяна на гума, подмяна на чистачки, почистване на купето и т.н. Когато обаче става въпрос за по-сериозни промени, тунинг и корекции, най-вече свързани с двигателите и уредбите на вашата кола, е по-добре да потърсите специалист. Особено ако превозното Ви средство работи на газ, тъй като при газовите системи има големи специфики, с които трябва да се съобразявате.

Ако се нуждаете от монтаж на газова уредба във Варна, можете да разчитате на нас. Ние от Сигнус Газ работим бързо, качествено и даваме гаранция от 2 години при монтиране на уредби. Предлагаме и поставяне на газов инжекцион, без значение дали става въпрос за стандартен вид или за директно впръскване.

Можете да разчитате на професионално обслужване и консултация по всички въпроси, които Ви вълнуват, свързани с Вашия автомобил. Гарантираме не само за монтажа, а и за качеството на използваните части. Работим с части за газови уредби, които са сертифицирани и с доказан произход от реномирани международни производители. След като приключим с монтажа издаваме и необходимия протокол, който трябва да регистрирате в съответните институции.

Потърсете ни и оставете монтажа на газов инжекцион в район Варна в ръцете на професионалистите!

Галерии с монтажи

VW logoaudi gazov injekcionbmw gazova instalaciqopel logorenault logodacia logosubaru logoPorsche logoalfa romeofiatfordhondakiamercedesmitsubishinissanpeugeotseatsuzuki 1toyota 2saabinfinitimazdagreat wallhyundaiLexus Chrysler Citroen Jeep

Схема за монтаж на газова уредба – основни компоненти

Схемата за монтаж на газова уредба на пръв поглед изглежда проста, но в действителност има куп изисквания и проверки на отделните елементи, които трябва да се направят, за да работи тя ефективно и безопасно. За целта горещо препоръчваме инсталирането на газов инжекцион да се прави от специалисти.

Най-общо казано, основните компоненти в уредбата са:

  • Автомобилни газови бутилки – в тях се съхранява газта, която е под налягане. Всяка бутилка има свой специален документ (паспорт) и минава технически преглед преди употреба. Много е важно при пълнене на съда да не надвишавате 80% от обема му, поради което при монтажа ѝ се поставя мултиклапан.
  • Изпарител за газов инжекцион– той преобразува течния пропан-бутан в газообразен чрез процес на изпаряване и го държи в необходимото налягане.
  • Компютър за газов инжекцион – това е командният център на уредбата и той подава информация към останалите части за впръскването на газта през дюзите. Този микропроцесор има самонастройка, но често тя не е достатъчна и специалисти трябва да извършат фина настройка спрямо модела и начина на каране, за да върви цялата система безаварийно.
  • Дюзи за газов инжекцион – през тях се впръсква газта към двигателя. Инжекторите (дюзите) са много важни, за да може двигателят да не губи мощност и да работи гладко. Те трябва да се проверяват редовно и да се сменят на около 100 000 км.
  • Мап сензор – още един компонент, който трябва да работи безупречно, за да бъде уредбата Ви в изправност. Неговата роля е да мери налягането и температурата на газта,също така отчита и вакуума в смукателния колектор – т. нар. диференциално налягане. Измерването е необходимо, за да може до двигателя да достига правилното количество гориво при съответната скорост и влизащия в него въздух.

Трябва ли да изискате протокол за монтаж на газова уредба?

Собствениците на превозни средства с газови уредби задължително трябва да притежават документ за тях. Протокол за монтаж на газова уредба се издава от сервиза, който я е монтирал. В него се описват всички инсталирани части на системата и техните сертификати. След това протоколът трябва да бъде предоставен пред оторизиран пункт за периодични прегледи, който да потвърди написаното след щателна проверка на автомобила.След проверката се издава индивидуален протокол който се представя пред КАТ,там вписват в талона на превозното средство,че то работи с два вида гориво.

Цялата тази процедура е необходима, за да се потвърди, че превозното средство е безопасно за ползване и отговаря на всички евростандарти и изисквания.

Ако тази процедура Ви се вижда сложна и Ви плаши, не се тревожете. Изберете Сигнус газ и ние ще се погрижим, както за техническите, така и за документалните детайли при инсталирането на Вашата система.

Работим със следните марки газови инжекциони: Fobos, Prins, BRC, Lovato, Landirenzo, Vialle, KME, LPGTech, Stag, Megajet, Tamona, Vendo, Simgas, Romano, Reagas, Zavoli, Lecho, EasyGas Fast, AG, GI, EmmeGas, Agis, A.E.B., EuropeGas.

Работно време

Понеделник: 09:00 -18:00
Вторник: 09:00 -18:00
Сряда: 09:00 -18:00
Четвъртък: 09:00 -18:00
Петък: 09:00 -18:00
Събота: Затворено
Неделя: Затворено

Телефон

089 777 1355

Адрес

бул. Цар Освободител 178,
ж.к. Възраждане 1, Варна 9023

Лизинг

Лога на банки
Обади се