0897 771 355 signus.gas@gmail.com

Съвети от фирма предлагаща газови уредби на цени достъпни за всеки

Добре дошли в блог страницата на Сигнус Газ, сервизът във Варна където ще получите високо качество и професионално обслужване. В нашия блог ще намерите много полезни съвети както и информация относно новите тенденции в света на АГУ. Темата на първата ни статия ще бъде свързана с избора на газово. Тъй като много хора изпитват затруднения и са объркани от огромното разнобразие от газови уредби и цени от всеки диапазаон, решихме да споделим няколко факта, които всеки изпитващ този проблем трябва да знае.

Един от факторите, които са определящи в избора на газово, е типът на двигателя. Под тип се разбира не само броя цилиндри, но и количеството вредни емисии. Двата основни вида инсталации са за: двигател до EURO – 2(това са приблизително коли преди 1996г) и двигател до EURO – 4(автомобили между 1996 и 2005г).

Друг признак е надеждността на газовото. В сравнение със използващите смесители и считани за по-малко надеждни конвенционални газови уредби, инжекционите подават горивото чрез дюзи разположени пред всмукателните клапани. Така, чрез изчисления на газовия компютър, се постига оптимално подаване на гориво, динамиката на колата се запазва и разходът на гориво се ограничава. За пример, най-модерните газови инжекциони показват само около 2% спад в мощността на двигателя в сравнение с работа на бензин.

Друг важен фактор при избор на газово е мястото в багажника. Ако използвате автомобила за служебни цели и Ви е нужно всичкото възможно пространство в него, препоръчваме да се спрете на по-малка газова бутилка. И обратното, ако често пътувате на дълги разстояния и използвате багажника главно за лични вещи, големината на бутилката няма да Ви причини дискомфорт.

Ако сте решили да инсталирате газов инжекцион на Вашия автомобил, най-вероятно сте се допитали до приятели, които използват този тип гориво, относно избора на системата. Имайте предвид, че отличната работа на една газова система на един автомобил не означава същото и за друг автомобил. Ето защо, винаги се консултирайте със специалист, защото така е гарантирано, че ще получите професионален съвет.

Сигнус Газ е фирмата във Варна, която предоставя богат асортимент от газови уредби на цени, които ще се впишат в бюджета на всеки! Ако имате въпроси относно нашите продукти и услуги, не се колебате да ни потърсите на телефон 0897 771 355!

Обади се